Elektrisch gereedschap - Baier Werkzeuge
Weldkar logo
Keyang powertools
Keyang powertools
Femi machines
Weldkar logo
Sjeffers logo
Bouw & Industrie
BJC Tools is een technische groothandel en afhaalcentrum voor de bouw en industrie. Wij zijn al jarenlang een begrip in Noord-Brabant en wijde omgeving. Onze afnemers zijn professionals uit de grond-, weg- en waterbouw, aannemers, zzp-ers, bouw en installatiebedrijven, industrie, de agrarische en recreatie sector en dienstverlening. Een snelle levering en service staan hoog bij ons in het vaandel.
Uitgebreide showrooms
We hebben vier showrooms. In Erp, Eindhoven, Made en Tholen . In grootte variërend, maar allemaal met dezelfde insteek opgezet: diversiteit laten zien. Diversiteit in aanbod, prijs en kwaliteit. Wij willen niet louter die standaard verkoopbalie zijn. Wij willen als technische groothandel meer doen. Meer zijn. De showroom als een uitgebreide catalogus waar je alleen of samen met ons doorheen bladert.
Oorsprong
Als technische groothandel hebben wij onze oorsprong in Erp. Van daaruit zijn we gestaag gegroeid dankzij onze focus op service en zijn de showrooms in Made, Tholen en Eindhoven toegevoegd. Deze oorsprong verklaart waarom de showroom in Erp de grootste is en in ons gebied een van de grootste in de regio. Hier vind je een breed assortiment, zowel in producten als in merken.
De waardering van www.bjctools.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 730 reviews.

×