Voorraad

Vele producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij ieder product vindt u een indicatie van de levertijd. Dit is de tijd die door de logistieke dienstverlener nodig is om het product vanuit het magazijn bij u aan te leveren.


Levering uit eigen voorraad

BJC Tools heeft doorlopend een eigen voorraad.

Voor 15:00 besteld én betaald? Uw order wordt direct verstuurd incl. track en trace code. Pakketten worden iedere werkdag verstuurd van maandag t/m vrijdag.

Leveringen worden verzorgd door DPD (uitgezonderd palletzendingen) en normaliter de volgende werkdag aangeboden.


Track en trace

Doordat wij verder investeren in onze service kunnen wij bij de meeste leveringen een track en trace code aanleveren. De track en trace wordt meegestuurd met het verzendbericht en per email gestuurd naar het opgegeven emailadres.

Voorraad

Omdat vele producten uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij uw bestelling direct uitleveren.

Bij ieder product wordt de voorraadstatus aangegeven. Bij alle producten wordt de levertijd informatie dagelijks geactualiseerd en vindt u tevens een indicatie van de te verwachten levertijd.

Wilt u zeker weten of een product direct uit voorraad leverbaar is? Neem contact met ons op en wij zullen de exacte voorraadpositie voor u nagaan.

Mocht onverhoopt het door u bestelde product niet direct leverbaar zijn, dan streven wij ernaar om u binnen 24 uur hierover te informeren.

Ten eerste kunt u altijd de order kostenloos annuleren. Indien u reeds vooruit heeft betaald dan wordt vanzelfsprekend het bedrag direct gecrediteerd. Indien mogelijk stellen wij u een vergelijkbaar product voor dat wel direct uit voorraad leverbaar is. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te wachten tot het product weer binnen is; wij houden u op de hoogte van de status van uw bestelling. De keuze is aan u!

Leveren wij ook op zaterdag?

Op dit moment leveren wij niet standaard op zaterdag.

In principe leveren wij uw bestelling altijd zo snel als mogelijk uit.

Besteld u vrijdag en wenst u een zaterdaglevering? Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Met welke vervoerder werken wij?

Onze producten worden geleverd uit eigen magazijn.

Producten uit eigen voorraad worden verstuurd met DPD. Bij deze leveringen krijgt u automatisch een verzendbericht met met track en trace code per email.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

In principe leveren wij iedere bestelling zo spoedig als mogelijk uit. Bij ieder product staat vermeld wat de verwachtte levertijd is.

Uiteraard is het uitleveren van bestellingen afhankelijk van beschikbaarheid of andere opties. Mocht het door u bestelde product onverhoopt uitverkocht zijn, dan ontvangt u hiervan telefonisch of per e-mail bericht.

Zelf uw zending traceren?

Voor veel zendingen is er een track en trace code beschikbaar. Hiermee kunt u zelf de status opvragen van uw zending.

×