ALLE DIENSTEN BEKIJKEN

Tielbürger
rm irrigation
Eliet logo
echo
Tuin & Park
BJC Tools heeft alle denkbare gereedschappen en machines ten behoeve van onderhoud van tuinen en parken, voor zowel de particuliere- als professionele klant. We zijn officieel dealer van topmerken zoals STIHL, Stiga, ECHO, Ariens, Aspen en Kooijmans. Graag helpen onze ervaren specialisten je op prettige wijze om de juiste keuze te maken; uiteraard kunnen we de werking van onze machines aan je demonstreren.
Uitgebreide showrooms
We hebben vijf showrooms. In Erp, Eindhoven, Made, Raamsdonksveer en Tholen . In grootte variërend, maar allemaal met dezelfde insteek opgezet: diversiteit laten zien. Diversiteit in aanbod, prijs en kwaliteit. Wij willen niet louter die standaard verkoopbalie zijn. Wij willen als technische groothandel meer doen. Meer zijn. De showroom als een uitgebreide catalogus waar je alleen of samen met ons doorheen bladert.
Oorsprong
Als technische groothandel hebben wij onze oorsprong in Erp. Van daaruit zijn we gestaag gegroeid dankzij onze focus op service en zijn de showrooms in Made, Tholen en Eindhoven toegevoegd. Deze oorsprong verklaart waarom de showroom in Erp de grootste is en in ons gebied een van de grootste in de regio. Hier vind je een breed assortiment, zowel in producten als in merken.
De waardering van www.bjctools.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 774 reviews.

×