Betaalmethodes

Betaalmethodes

Onze betalingen worden verwerkt door Mollie Payments. Dit bedrijf regelt voor vele grote webshops de online betalingen en zij worden elke dag grondig gescand op virussen en andere problemen.
Alle online betalingen vinden plaats op een beveiligde verbinding. Twijfel je? Let op het slotje boven in de adresbalk of op de https:// in de adresbalk.
Als één van deze dingen te zien is en je komt direct uit onze winkelwagen is de betaling veilig. Neem bij twijfel altijd contact op met onze klantenservice.

Mail naar: klantenservice@bjctools.nl of bel naar: 0413- 222 003

Betaalmethodes in Nederland

IDEAL
Met iDEAL kun je op het internet direct betalen via je internetbankier omgeving (indien u beschikt over internet bankieren in Nederland). BJC Tools adviseert om deze optie te gebruiken omdat deze veilig, gemakkelijk en snel is.
Hoe werkt iDEAL?
Je kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteer je jouw bank (Postbank, ABN AMRO, Rabobank etc.). Vervolgens word je doorgeleid naar de site van jouw bank, waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven en BJC Tools wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.

Korting met iDEAL bij bestellingen

tussen de 50 en 250 euro excl. = €1,- korting
tussen de 250 en 500 euro excl. = €2,50 korting
tussen de 500 en 1000 euro excl. = €5,- korting
tussen de 1000 en 1500 euro excl. = €10,- korting
tussen de 1500 en 2000 euro excl. = €15,- korting
vanaf 2000 euro excl. = €20,- korting

 

BANKOVERSCHRIJVING
Bij een overschrijving vooraf ontvang je, na het plaatsen van een bestelling, direct een bevestigingsmail met je persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra de betaling bij BJC Tools is binnengekomen wordt de bestelling in behandeling genomen. (Alle gegevens voor overschrijving vind je in de bevestigingsmail)

*Let op! Als je voor overschrijving per bank kiest, wordt de leveringstermijn verlengd, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen!
*Hou bij het handmatig overmaken van de betaling per bank rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.
*Let op! Je bestelde artikelen worden niet gereserveerd. Doordat er een periode zit tussen je bestelling en de controle op ontvangst betaling, kan het zijn dat het artikel niet meer uit voorraad beschikbaar is. Een meer betrouwbare manier van betalen is iDEAL, hierbij worden de bestelde producten direct gereserveerd.

PAYPAL Extra kosten €3,-
Via Paypal en bieden we de mogelijkheid om via je PayPal saldo te betalen. Door de gewenste keuze aan te vinken in het betaalmenu wordt je automatisch doorgeschakeld naar het betaalmenu van Paypal.
*Hou bij het overmaken van de betaling met creditcard via Paypal rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.

CREDITCARD
Met Creditcard kun je eenvoudig direct betalen. Hier zijn géén extra kosten aan verbonden.
Als je voor betaling met creditcard kiest, kan de leveringstermijn verlengd worden, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen!

Als de betaling niet wordt goedgekeurd kun je een andere betaalmethode kiezen.

Betaalmethodes in België

BANCONTACT (MISTER CASH)
Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Korting met Bancontact (Mister Cash) bij bestellingen

tussen de 50 en 250 euro excl. = €1,- korting
tussen de 250 en 500 euro excl. = €2,50 korting
tussen de 500 en 1000 euro excl. = €5,- korting
tussen de 1000 en 1500 euro excl. = €10,- korting
tussen de 1500 en 2000 euro excl. = €15,- korting
vanaf 2000 euro excl. = €20,- korting

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

KBC/CBC
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt.

Belfius Direct Net
elfius Direct Net is een handige, maar bovenal veilige betaaldienst. Als uitgebreide online bankieromgeving is Belfius Direct Net ontwikkeld met gebruiksgemak én veiligheid in het achterhoofd. Juist die veiligheid is wat Belfius Direct Net volstrekt uniek maakt. Met Belfius Direct Net hoef je hier niet langer over in te zitten. Belfius Direct Net heeft namelijk allerlei beveiligde opties waardoor bankieren niet alleen een fluitje van een cent wordt en je zowel thuis als onderweg toegang hebt tot al je geld- en bankzaken. Belfius Direct Net zorgt ervoor dat je dat alles doet met de grootst mogelijke veiligheidsmaatregelen zodat je niet alleen eenvoudig bankiert maar vooral ook veilig. Een geruststellende gedachte.

×