Weldkar lasapparatuur:

Weldkar is een gerenommeerd merk als het gaat om lasapparatuur. Gebruiksgemak typeert de lasapparaten van Weldkar, wat de lasposten zowel voor professionele, als voor hobbymatige lassers interessant maakt. Dit heeft er toe geleid dat de lasapparatuur sinds 2006 stilzwijgend de Nederlandse lasmarkt verovert.

De  las- & snijapparatuur van het merk bewijzen zich keer op keer door de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van de machines. Logisch, aangezien de apparatuur wordt ontwikkeld en gefabriceerd volgens de eisen en wensen van de professionele lasser in de Benelux.

Professionele lasapparaten met een betrouwbare kwaliteit tegen de juiste prijs! Of het nu om levering, advies, reparatie of service van Weldkar lasapparatuur gaat; bij BJC Tools ben je altijd aan het juiste adres!

Weldkar lasapparatuur:

MIG/MAG lasapparatuur;
TIG AC/DC lasapparatuur;
TIG DC lasapparatuur;
MMA (elektrode) lasapparatuur.

Uiteraard zijn alle machines voorzien van CE-markering en worden geproduceerd volgens overeenkomstig de IEC- en EN-normen, waaronder de laatste norm IEC/EN 61000-3-12 en dus voorzien van het energiezuinige “groene” PFC (Power Factor Correction). Hiermee waarborgen ze de kwaliteit en voldoet de apparatuur aan de Europese Richtlijnen.

Daarnaast is ook de betrouwbaarheid gegarandeerd, want op alle Weldkar laspparatuur geldt een garantieperiode van 2 jaar. Overtuig jezelf en vraag naar de mogelijkheden voor een demonstratie of een proefstelling!

Filter