Eggenberg

Over Eggenberg

Eggenberg is een merk dat is en wordt ontwikkeld door een Europees bedrijf. Wat zij doen is dat ze verder kijken en de klant centraal zetten. Zij doen uitvoerig onderzoek en gaan overal op de wereld op zoek naar de juiste componenten om de gebruiker een eerlijke prijs-/kwaliteitsverhouding te bieden.

Eggenberg ontwikkelt en produceert stationaire bandzaagmachines en lintzagen die zich richten op de industriële sector, zoals half automatische zaagmachines voor metaal.

De machines worden door huidige gebruikers omgeschreven met uitspraken als; “Eenvoud/toegankelijk”, of “Back to the basics”. Het is dan ook niet voor niks dat de slogan “Simplicity” is. De bandzaagmachines die ze aanbieden stralen eenvoud uit. Daarnaast zijn ze ook CE-genormeerd, hiermee besteed het merk ook aandacht aan het aspect veilig werken. Eggenberg is een merk, waarvan de kwaliteit van de machines wordt gewaarborgd door de technische dienst van BJC Tools.

En waarom dan Eggenberg?
Door de nauwe samenwerking met de fabriek zorgen we voor de best mogelijke kwaliteit op alle vlakken. Mede door de korte lijnen zijn we flexibel in het aanbieden van de beste oplossingen en het op peil houden van onze voorraden. Kortom: doordat we hier bij BJC Tools een nauwe samenwerking hebben met de fabrikant en de technische dienst van BJC Tools de kwaliteit van de bandzaagmachines van Eggenberg kan waarborgen, weet BJC een uniek stukje service te leveren! ‘Kwaliteit is onze service, service is onze kwaliteit’!

Filter

×