Bycon

Sinds 2005 produceert BYCON professionele kernboorinstallatie en kernboormotor met Duits design en technologie, gewapend met weinig meer dan vastberadenheid. Met het verstrijken van de jaren zetten zij een traditie van innovatie en technische prestaties voort, zoals het toevoegen van kernboormachines, cycloonstofzuigers en vloerschuurmachines, enz.

Iedereen zoekt naar manieren om hun bedrijf te verbeteren en winstgevender te maken. Maar een ketting is nooit sterker dan zijn zwakste schakel. De kernfocus van BYCON is om het ultieme vloersysteem te blijven ontwikkelen. Wij geloven in een systeem waarbij alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd, van het gereedschap tot de slijpmachine en tot slot de stofafzuiger. Voor een efficiënte stofafzuiging is een competente stofafzuiger vereist. Bycons HEPA Cycloonstofafzuigers zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, IVC-1000 en IVC-2000. Stofafzuiging is een cruciaal onderdeel van het slijpproces, vanuit gezondheidsoogpunt maar ook om te voorkomen dat de omliggende gebieden met stof worden gevuld.

BYCON Professional Diamand Tools & Machinery
Met meer dan 10 jaar ervaring in de betonsector en de toepassing van Duitse geavanceerde moderne technologie, zet Bycon’s uitstekende staat van dienst op het gebied van innovatie voort met voortdurende nieuwe product lanceringen en belangrijke productverbeteringen die voor elk jaar zijn gepland. Tot nu toe hebben zij het meest professionele en complete assortiment kernboorinstallaties en kernboormotoren, vloerschuurmachines, tafelzagen…etc..

  • Hogere duurzaamheid door minder slijtage
  • Professionele Duitse Technologie
  • Beste prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Prestaties en duurzaamheid van machines worden getest met nieuwe geavanceerde instrumenten
  • Met het ontwerpsysteem kan de R&D-afdeling het ontwerp van onderdelen en de simulatie van aandrijfmechanismen analyseren
  • MOEDIG, JONG, COMMUNICATIEF, INNOVATIEF, NON-STOP

Zie onze uitgebreide adviespagina van de BYCON Cycloon HEPA-stofafzuigers.

KLIK HIER…


Filter