Retouren & Garantie

Retouren & Garantie

De service die je gewend bent van onze winkels geldt ook voor online aankopen.
BJC Tools biedt de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling, of een deel hiervan, te ruilen of te retourneren in één van onze BJC Tools filialen (gratis).

Mail naar: [email protected]
Bel naar: 0413- 211 156

Bestelling retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende te doen.
Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.– Meld bij ons dat u een bestelling wilt ruilen of retourneren. Dit kan enkel per e-mail naar [email protected]
– U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
– U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
– De zending dient op uw kosten te worden teruggestuurd.
– Uw verzendbewijs kunt u aan ons aanleveren. Wij kunnen niet garant staan voor niet aangekomen retouren zonder verzendbewijs.
– Na ontvangst van uw zending, stuurt BJC Tools een ontvangstbevestiging via e-mail. De kosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor uw rekening. In rekening gebrachte verzendkosten kunnen niet worden vergoed of worden afgetrokken van uw aankoopbedrag.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Annulering van uw bestelling
U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden.
U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen aan [email protected] met hierin de mededeling dat u wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. (zonder ordernummer vermelding wordt de order niet geannuleerd!)
Retourprocedure
Een retourzending hoef je niet aan te melden. Wel dien je ons op de hoogte te stellen van je retourzending. Dit kan eenvoudig door ons een e-mail te sturen naar [email protected].
Zo kunnen wij je retourzending correct en snel afhandelen.

 

Garantie
Indien een product defect raakt, kunt u deze aanmelden bij onze serviceafdeling. Hiervoor dient u onderstaande voorwaarden in acht te nemen. Meld altijd eerst bij onze serviceafdeling dat u een defect aan uw machine heeft. Dit kan per mail naar [email protected] Vermeld in deze mail de exacte klacht, uw ordernummer, adresgegevens en wat u van de serviceafdeling verwacht. Stuurt u vervolgens, deugdelijk verpakt met aan de buitenkant de adresgegevens van de afzender, de machine naar ons op. Na ontvangst van de machine zullen wij u verder berichten over de gang van zaken. Indien de machine niet-gerepareerd retour gaat, wordt er altijd €30,00 Euro excl. BTW onderzoeks- en behandelingskosten in rekening gebracht.
Machine valt binnen de garantie?
De standaard fabrieksgarantie is 1 jaar, mits de machine wordt aangemeld voor verlengde garantie.
Uw machine dient hiervoor te worden geregistreerd via de website van de leverancier. Hier bent u gezien de privacywetgeving, zelf verantwoordelijk voor. Meld altijd eerst bij onze serviceafdeling dat u een defect aan uw machine heeft. Dit kan per mail naar [email protected].Vermeld in deze mail de exacte klacht, uw ordernummer, adresgegevens en wat u van de serviceafdeling verwacht.
Indien de machine onder de garantie valt stuurt u altijd de volgende gegevens mee:
– Kopie aankoopnota.
– Certificaat fabrikant met eventueel de verlengde garantie.
Stuurt u, deugdelijk verpakt met aan de buitenkant de adresgegevens van de afzender, de machine naar ons op.
Na ontvangst van de machine zullen wij u verder berichten over de gang van zaken. Indien de machine ongerepareerd retour gaat, wordt er altijd 30,00 Euro excl. BTW onderzoeks- en behandelingskosten in rekening gebracht.

 

Let op!
Indien de aanvraag niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, wordt deze altijd geretourneerd!
Achteraf registreren van uw machine of indienen van de juiste papieren is niet mogelijk!

×