Retouren & Garantie

De service die je gewend bent van onze winkels geldt ook voor online aankopen. BJC Tools biedt de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling, of een deel hiervan, te ruilen of te retourneren in één van onze BJC Tools filialen (gratis). Mail naar: klantenservice@bjctools.nl of bel naar: 0413- 222 003.

Bestelling retourneren

Wil je een artikel retourneren? Dan vragen wij je het volgende te doen. Zo kunnen wij de retour zo soepel mogelijk afhandelen.

  • Meld bij ons dat je een bestelling wilt ruilen of retourneren. Dit kan per e-mail naar klantenservice@bjctools.nl
  • Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je verzoek.
  • Je ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
  • De zending dient op jouw kosten te worden teruggestuurd.
  • Het verzendbewijs kun je aan ons aanleveren.
  • Wij kunnen niet garant staan voor niet aangekomen retouren zonder verzendbewijs.
  • Na ontvangst van de zending, stuurt BJC Tools een ontvangstbevestiging via e-mail. De kosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor jouw rekening.
  • In rekening gebrachte verzendkosten kunnen niet worden vergoed of worden afgetrokken van het aankoopbedrag.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@bjctools.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Annulering van de bestelling

Je kunt de bestelling kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. Je kunt de order annuleren door een e-mail te sturen aan klantenservice@bjctools.nl met hierin de mededeling dat je wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. (zonder ordernummer vermelding wordt de order niet geannuleerd!)

Retourprocedure

Een retourzending hoef je niet aan te melden. Wel dien je ons op de hoogte te stellen van je retourzending. Dit kan eenvoudig door ons een e-mail te sturen naar klantenservice@bjctools.nl. Zo kunnen wij je retourzending correct en snel afhandelen.

Garantie

Indien een product defect raakt, kun je deze aanmelden bij onze serviceafdeling. Hiervoor dien je onderstaande voorwaarden in acht te nemen. Meld altijd eerst bij onze serviceafdeling dat je een defect aan je machine hebt. Dit kan per mail naar klantenservice@bjctools.nl. Vermeld in deze mail de exacte klacht, het ordernummer, adresgegevens en wat je van de serviceafdeling verwacht. Stuur vervolgens, deugdelijk verpakt met aan de buitenkant de adresgegevens van de afzender, de machine naar ons op. Na ontvangst van de machine zullen wij je verder berichten over de gang van zaken. Indien de machine niet-gerepareerd retour gaat, wordt er altijd €30,00 Euro excl. BTW onderzoeks- en behandelingskosten in rekening gebracht.

Machine valt binnen de garantie?

De duur van de fabrieksgarantie hangt af van het merk en kan eventueel worden aangemeld voor verlengde garantie. De machine dient hiervoor te worden geregistreerd via de website van de leverancier. Hier ben je, gezien de privacywetgeving, zelf verantwoordelijk voor. Meld altijd eerst bij onze serviceafdeling dat je een defect aan je machine hebt. Dit kan per mail naar klantenservice@bjctools.nl. Vermeld in deze mail de exacte klacht, het ordernummer, adresgegevens en wat je van de serviceafdeling verwacht. Indien de machine onder de garantie valt stuur je altijd de volgende gegevens mee:

  • Kopie aankoopnota.
  • Certificaat fabrikant met eventueel de verlengde garantie.

Stuur, deugdelijk verpakt met aan de buitenkant de adresgegevens van de afzender, de machine naar ons op. Na ontvangst van de machine zullen wij je verder berichten over de gang van zaken. Indien de machine ongerepareerd retour gaat, wordt er altijd 30,00 Euro excl. BTW onderzoeks- en behandelingskosten in rekening gebracht.

Let op! Indien de aanvraag niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, wordt deze altijd geretourneerd! Achteraf registreren van je machine of indienen van de juiste papieren is niet mogelijk!

De waardering van www.bjctools.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 730 reviews.

×