BJC Verhoeven in Raamsdonksveer

Adres: Lissenveld 26, 4941 VL te Raamsdonksveer
Telefoon: +31 (0)162 515 150
Webshop bestelling gedaan? +31 (0)413 222 003
E-mail: raamsdonksveer@bjctools.nl
BTW nummer: NL862462575B01
Kvk nummer: 18132725

 

Openingstijden:
Ma. t/m Vr. 08.00 – 17.00u
Zaterdag. Gesloten

 

De technische groothandel in Raamsdonksveer is de nieuwste loot aan ons bedrijf. De opening ervan in 2021 komt min of meer voort uit het succes van onze focus op service. In de andere vestigingen uitten onze klanten herhaaldelijk hun waardering voor onze persoonlijke benadering. Het is daarmee onze vijfde vestiging in Nederland. Met BJC Verhoeven versterken we onze positie in industrie en techniek. Ook kun je gebruik maken van de expertise die het dozijn nieuwe collega’s met zich mee brengt.

Over BJC Verhoeven

BJC Verhoeven BV is een dynamisch familie bedrijf, nu onderdeel van de BJC familie, met roots in de gereedschappen en machines, die teruggaan tot de jaren veertig van de vorige eeuw! Vandaag de dag is BJC Verhoeven uitgegroeid tot een toonaangevende technische handelsonderneming gevestigd in Raamsdonksveer met een prachtig assortiment van kwalitatief sterke machines en gereedschappen, waarin de toonaangevende A-merken en exclusieve handelsmerken sterk vertegenwoordigd zijn, die rechtstreeks van de fabrikant betrokken worden om de klant een goede conditie en service te kunnen garanderen.

Kwaliteit met een persoonlijke noot

Kwaliteit met een persoonlijke noot, een vertegenwoordiger die voor je klaar staat, is het devies van onze buitendienst. Gaarne maken zij dan ook kennis via E-mail of telefoon! De service die we in Raamsdonksveer meemaken, sterkt ons in onze filosofie dat je hebt te zorgen voor je klanten. Want natuurlijk moet je goede producten leveren. Maar daarin onderscheid je je niet in onze sector. En dat is wel wat wij willen!

Dat doen we door je op een no-nonsense manier te benaderen, door oprecht betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van jouw bedrijf, door mee te denken en altijd voor je klaar te staan.

De waardering van www.bjctools.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 617 reviews.

×