Slijpen met GLOBE

GLOBE is producent van A-kwaliteit doorslijpschijven, afbraamschijven en lamellenschijven voor de professionele gebruiker. Globe bestaat reeds 60 jaar en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de Europese marktleiders! Dit zijn ze in het segment van afbraam- en snijschijven voor de meest veeleisende professionele gebruiker.

Alles wordt ontwikkeld en gefabriceerd in hun eigen productie-eenheid in noordwest Italië, meer bepaald in de regio van La Spezia/Parma. Ze mogen dus terecht zeggen dat hun producten made in Italy zijn. Zij gebruiken enkel kwaliteitsgrondstoffen die worden aangeleverd door ISO-gecertificeerde fabrikanten uit Europa.

Globe beschikt over een geperfectioneerd / computergestuurd
productiesysteem waardoor zij vlot kunnen beantwoorden aan de steeds stijgende wereldwijde vraag naar hun producten. Zij bieden een totaalpakket van de meeste gebruikte snij en schuurbenodigdheden zoals snijschijven slijp of afbraamschijven en lamellenschijven slijpstenen vervolledigen het gamma. Dankzij hun doorgedreven productontwikkeling hebben zij veel unieke producten die uiteraard gepatenteerd zijn zoals zac snijschijven, top one doorslijpschijven, safecut, grindpower III, turbotwister, finishing pro combo cut cone, en HT lamellen schijven.

Kenmerkend voor hun assortiment is de enorme toegevoegde waarde die zij bieden aan de professionele eindgebruiker. Bovendien is hun prioriteit de veiligheid van de gebruikers van hun producten. globe is ook steeds op zoek naar bevredigende en geavanceerde oplossingen met als doel kortere werktijden en betere prestaties te bereiken. m.a.w. een lagere kosten per snede te behalen wat resulteert in een kostenreductie.

Filter