People. Passion. Performance. Chicago Pneumatic is een van de bekendste en sterkste merken ter wereld met 150 jaar ervaring. Er worden ieder jaar circa 1,7 miljoen artikelen verkocht: persluchtgereedschappen voor de industrie, hydraulische en pneumatische schroefmachines met hoge koppels voor de energiesector, accumachines … en zeer uiteenlopende accessoires voor persluchtinstallaties en gereedschappen.

De klanten komen uit allerlei branches: de autobranche, de petrochemie, de windenergie, de stroomproductie, de bouw, de mijnbouw, de machinebouw enzovoort.

De tools van Chicago Pneumatic zijn geschikt voor hoge vermogens en zeer zware toepassingen – en dat met een optimale ergonomie. Het merk heeft een passende oplossing voor iedere industriële behoefte. En dat blijft ook in de toekomst zo. Het bedrijf houdt zich namelijk op een innovatieve wijze bezig met productontwikkeling, via techniekcentra in Frankrijk, de VS, China en Japan. Zo blijven gebruikers en winkels die gereedschap van Chicago Pneumatic gebruiken altijd bij de tijd, en kunnen ze profiteren van de productiefste én de veiligste gereedschappen.

Filter