STIHL Grastrimmer

Voor de finishing touch in het groenonderhoud: dat is een Benzine grastrimmer van STIHL

Hobbytuiniers let op! Onze krachtige benzine grastrimmers zijn uitstekend geschikt om kleine gazons te maaien en gazonkanten te trimmen – ook als er weinig bewegingsruimte is. Ze zijn naar keuze verkrijgbaar met een gebogen of een rechte steel en kunnen bovendien heel makkelijk worden gestart.

Licht & gebruiksvriendelijk: dat is een Accu grastrimmer van STIHL

De STIHL accu grastrimmers zijn licht en gebruiksvriendelijk, waardoor het maaien vlot verloopt. Ze bieden bovendien volledige bewegingsvrijheid zonder kabel of storende uitlaatgassen. Door de stille motor kan u werken zonder de buren te storen. De Lithium-Ion accu grastrimmer heeft een geïntegreerde accu en is ideaal voor kleine tuinen. De accu kantenmaaier van het STIHL COMPACT AccuSysteem is de beste keuze voor middelgrote tuinen, terwijl de accu bosmaaiers van het STIHL PRO AccuSysteem ontwikkeld werden zijn voor grotere tuinen en professioneel gebruik.

Licht & robuust: dat is een Elektrische grastrimmer van STIHL

Met de elektrische grastrimmers en kantenmaaiers kunt u zich reeds op het volgende weekend in de tuin verheugen. Je was nog nooit zo snel klaar met de delicate werkzaamheden aan bloemperken en gazonkanten: de stekker insteken, de kabel aanbrengen en het woekerende groen te lijf gaan. Het grote vermogen en de robuuste draadmaaikoppen zorgen daarbij voor een zuiver resultaat.

 

De waardering van www.bjctools.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 686 reviews.

×