Echo

Al meer dan 60 jaar, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Yamabiko ECHO producten met hoge prestaties en een uitmuntende kwaliteit.
Vanuit het bescheiden begin in Japan met een eenvoudige handgedragen sproeier, is Yamabiko uitgegroeid tot een technologische leider en ECHO een gerespecteerd wereldmerk.

Door onze toewijding om enkel de beste kwaliteit te produceren, en de passie en trots om onze klanten te voorzien van de allerbeste producten, wordt ECHO vandaag wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele als particuliere gebruikers. Alle ECHO motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimale vermogen / gewicht verhouding.

Yamabiko doet geen concessies of tussenoplossing. Om aan dit engagement te voldoen, wordt elke ECHO motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.

Met ECHO kies je steeds voor een motor van professionele klasse, en investeer je in topgereedschap op lange termijn. Dit is Yamabiko’s belofte voor het merk ECHO. Yamabiko en ook EuroGarden als importeur waarderen jouw interesse in ECHO. Van particulier tot bosbouwer, je kunt ECHO producten kopen met het volste vertrouwen.

Filter

×