STIGA Zitmaaier

Snel en comfortabel het gras maaien, het is mogelijk met een STIGA zitmaaier. Of je nu een grote tuin heeft of een flink stuk grond achter je bedrijf, binnen een handomdraai zorgt je er met een STIGA zitmaaier voor dat het gras er weer perfect gemaaid uitziet. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een hulpmiddel van hoge kwaliteit.

Bespaar tijd en moeite met een STIGA zitmaaier

Vroeger was het grasmaaien een inspannende en tijdrovende klus. Vooral als het gras lang was, moest je met de handmaaier hard duwen om het groen tot een acceptabel niveau te krijgen. Tegenwoordig is de klus binnen no time geklaard. Dankzij de comfortabele stoel, de flexibiliteit en de nauwkeurige precisie is het maaien van het gras meer te vergelijken met een vrijetijdsbesteding dan met werkzaamheden.

 

STIGA zitmaaierEen STIGA zitmaaier zal je helpen in het onderhoud van grote groene zones. De STIGA zitmaaiers verzekeren een perfect onderhouden grastapijt. Kies tussen vier verschillende maaimethoden: mulching, opvangen, zijuitworp of achterwaarts uitwerpen. STIGA biedt ook een ruim assortiment aan accessoires en werktuigen, waarmee je het hele jaar door je tuin kunt onderhouden. Zo maak je van je STIGA zitmaaier een veegmachine, sneeuwruimer, verticuteermachine of veel meer. De STIGA zitmaaiers zijn de beste keuze voor onderhoud van grote tuinen.

STIGA zitmaaier kopen?

Een STIGA zitmaaier biedt een top maairesultaat dankzij het versterkte maaidek en de vrij draaiende messen. Kies naargelang het model voor zijwaartse uitworp, opvangen, achteraan uitwerpen of mulchen. Gebruik je STIGA zitmaaier ook als trekker voor een aanhangwagen, gazonroller, bladveger of strooiwagen. Zo geniet je ook buiten het maaiseizoen van het vermogen van je zitmaaier. Ontdek de nieuwe Tornado reeks: de meest krachtige en robuuste zitmaaier met zijuitworp in ons gamma. Geen enkel gazon is onmogelijk, ook onder veeleisende omstandigheden.

Een STIGA zitmaaier van topkwaliteit bestel je eenvoudig bij BJC Tools. Bestel je favoriete STIGA zitmaaier. Doordat BJC Tools zo’n ruim assortiment aan STIGA zitmaaier heeft, zit jouw gewenste zitmaaier er altijd wel tussen. Heb je toch nog vragen hierover of wil je je eerst laten informeren? Dit kan natuurlijk ook gewoon! Kom een keer langs in een van de vestigingen of neem contact met ons op.

STIGA Zitmaaiers modellen
STIGA Zitmaaiers

Robuust, krachtig & wendbaar: dat is een Zero Turn Zitmaaier van STIGA

Zero Turn zitmaaiers van STIGA zijn unieke machines met twee stuurhendels om gemakkelijk te manoeuvreren. Ze zijn wendbaar en robuust, kunnen 180° rond hun as draaien en met gemak rond obstakels manoeuvreren. Door hun krachtige, snelle messen zijn ze perfect om grote gazons snel aan te pakken.

STIGA zitmaaiers

WENDBAARHEID.
Dankzij de knikbesturing volgen de achterwielen perfect het spoor van de voorwielen. Je hebt volledige controle en kunt eenvoudig rond struiken en bomen rijden zonder deze te raken.

MINDER WERK ACHTERAF.
Doordat het maaidek zich aan de voorkant bevindt, kun je overal bij. Je hoeft achteraf niets bij te werken.

VEELZIJDIGHEID.
Park en Villa kunnen het hele jaar door gebruikt worden dankzij het brede assortiment accessoires. Van borstels en aanhangers tot sneeuwschuivers en -frezen.

TWEE-IN-EEN.
Het nieuwe Combi-maaidek combineert twee maaitechnologieën: Multiclip maait en bemest tegelijkertijd. Als het gras te lang wordt, kun jer wisselen naar achteruitworp.

VOOR ALLE TERREINEN.
De vierwielaandrijving van sommige maaiers biedt een uitstekende grip en zorgt dat je op hellingen kunt starten en stoppen zonder dat de wielen doorslippen en het gazon beschadigen. Sterk aanbevolen voor heuvelachtige terreinen.

CAPACITEIT
Veel motor- en maaicapaciteit voor uw geld, vooral efficiënt op open terreinen. De Garden wordt aanbevolen voor tuinen tot 1000 m²? Voor grotere percelen is de Estate beter geschikt.

COMPACT
Als er moet worden gekozen tussen een loopmaaier en een zitmaaier is de Garden Compact een uitstekend alternatief. Door zijn compacte afmetingen kan de machine in kleine tuinen uit de voeten en vergt deze weinig opbergruimte.

GRASOPVANG EN MULTICLIP
Estate modellen zijn standaard voorzien van beide maaitechnieken. Als het gras tussen 2 maaibeurten te lang wordt, gebruik dan een deflector en maai met achteruitworp.

NU NOG WENDBAARDER
Dankzij een nog grotere opvangbak wordt ook het laatste grassprietje opgezogen. De opvangbak kan worden geleegd zonder van de machine te stappen. Sommige modellen zijn voorzien van een elektrisch hefsysteem, zodat je alleen maar op de knop hoeft te drukken.

 

STIGA Villa zitmaaier:

Ooit overwogen om een voordelige frontmaaier te kopen, zonder aan kwaliteit te hoeven inboeten?

Overweeg dan de STIGA Villa: een wonderbaarlijke machine die veelzijdigheid met een zeer interessante prijs combineert. Gekend voor zijn vlotte besturing en gebruiksvriendelijkheid, loodst de Villa je door de tuin zonder tegen obstakels aan te rijden en doet hij wat je maar wilt. Dankzij zijn compacte ontwerp en vernuftige Combi maaidek is het zowel een goede machine als een goede deal. Daarom is de STIGA Villa de meest verkochte zitmaaier in de Benelux.

STIGA Park zitmaaier:

Geen woorden kunnen recht doen aan de Park: je zult het gewoon zelf moeten zien en ervaren. De Park is gemaakt om jou de beste ervaring te bieden bij het maaien van het gazon. Met zijn innovatieve opties vertegenwoordigt de Park de grootste keuze voor het beste resultaat in grasmaaien, vegen en ruimen -zowel in een huiselijke als in een professionele omgeving. De unieke knikbesturing maakt rijden rond bomen en andere obstakels comfortabel zonder risico op schade en biedt een uiterst gebalanceerde mix van moeiteloos rijden en volledige controle.

Bekijk hier de STIGA zitmaaiers, Zero-turn maaiers of frontmaaiers bij BJC Tools

De waardering van www.bjctools.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 676 reviews.

×