Tielbürger onkruidborstelmachines

MOEITELOZE BESTRIJDING MET DIRECT RESULTAAT

Onkruid is voor menigeen een doorn in het oog. Van maart tot september, wanneer de temperatuur boven de 12 graden ligt, krijgen we nauwelijks vat op deze ongewenste kruiden. Zeker als je beschikt over een groot oppervlak aan bestrating, is het bestrijden ervan een tijdrovende én zware klus. Maar niet als je over een Tielbürger onkruidmachine beschikt! Met deze machine is het verwijderen van onkruid een aangename bezigheid die je direct eer van je werk geeft.

Tielburger onkruidmachines hebben een werkbreedte van maar liefst 50 cm. De 10 ijzersterke staaldraden die de borstel vormen zijn op een speciale manier vervaardigd en worden onder andere ook gebruikt als liftkabels. Het centrale ‘snel-wissel-systeem’ zorgt ervoor dat de borstels zonder gereedschap, snel en gemakkelijk te verwisselen zijn. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je efficiënt en snel kunt werken met een Tielbürger onkruidmachine.

De V-snaar is gevoelig voor vuil omdat dit zorgt voor extra slijtage van de snaar en poelie. Bij onze onkruidmachines is de V-snaar geheel afgesloten zodat slijtage wordt beperkt.
Met een stuurboom die in 6 hoogtes verstelbaar is (tussen de 80 en 115 cm) en voorzien van onder andere een ergonomische veiligheids- en bedieningshendel, is de machine uiterst gebruiksvriendelijk. U bespaart ruimte door de stuurboom in te klappen en veilig weg te zetten na gebruik.

Een onkruidmachine die geen afbreuk doet aan ons kostbare ecosysteem

Het handmatig verwijderen van onkruid is vechten tegen de bierkaai. Er zijn bestrijdingsmiddelen die helpen onkruid te vernietigen, maar het is een oplossing voor korte termijn. Zonder uitzondering zijn deze middelen op langere termijn schadelijk voor ons milieu. Bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt je gewaarschuwd voor o.a. aanraking met je huid of ogen. Bovendien moet je uitermate nauwkeurig zijn met de verspreiding ervan, want je wilt je kostbare planten niet aantasten.

Een Tielbürger onkruidborstelmachine is vriendelijk voor de natuur en totaal onschadelijk voor de mens. Je hoeft niet te wachten tot het kruid afsterft, maar heeft direct resultaat en je brengt je prachtige gewassen niet in gevaar. Kinderen en dieren kunnen veilig rondkruipen zonder in aanraking te komen met giftige stoffen.

Een onkruidmachine van Tielbürger zorgt snel en eenvoudig voor een veilige, keurig onderhouden bestrating.

Een onkruidmachine voor iedereen

Onze onkruidmachines vinden hun weg naar zowel particulieren als beroepsmatige gebruikers. Zij houden de terreinen vrij van onkruid op vliegvelden, bij ziekenhuizen, winkelcentra, agrarische bedrijven, gemeentegronden, parkeerbedrijven, maneges etc. Huismeesters, reinigingsbedrijven, stratenmakers, loonbedrijven; ze maken allemaal gebruik van onze sterke machines.

Ze zijn eenvoudig te bedienen en uitermate licht in gebruik. Bovendien zijn ze veilig in gebruik door de klapbare beschermkap.

Filter