Strövels klompen
In het zuidwesten van Zweden, pal aan het Kattegat, ligt Strövelstorp. Een klein boerendorp, dat van oudsher leefde van de landbouw en in beperkte mate van de visserij. Dit dorpje was de bakermat van de Zweedse instapklomp: de Strövel. Een stevige, comfortabele en gemakkelijk te hanteren werkklomp, ideaal voor het werk op het land of in de stallen.

Inmiddels heeft deze Zweedse klomp van hout en leer zich ontwikkeld tot een serieuze en gerespecteerde werkschoen, die niet meer weg te denken is uit de agrarische sector, de zorg en de industrie. Door het Zweedse karakter te perfectioneren met de nieuwste technologieën, werd de nieuwe generatie Strövels klompen geboren. Kracht van gemak.

Eind resultaat: een Strövels die de perfecte werkschoen is: de ideale combinatie van kracht en gemak.
En als je op Strövels werkklompen loopt, dan kun je nog altijd die Zweedse landroots voelen…..

De ideale klomp
Strövels staat al jaren bekend als dé ideale Zweedse instapklomp voor het zware werk. Sinds Allshoes de productie van Strövels naar Nederland heeft gehaald, is de klomp van binnen en van buiten verder geperfectioneerd en gerestyled.
De collectie combineert Zweedse kwaliteitsmaterialen met een uitgekiend Nederlands pas- en loopcomfort. Ook hebben de klompen een verrassend moderne uitstraling. Kracht van gemak.

Filter

×