Net of wild, groot of klein, effen of kleurrijk, tuinen komen net als hun eigenaars in alle vormen en afmetingen. Bij STIGA kijken ze naar alle soorten tuinen en houden ze rekening met elke tuinier. Daarom streeft het merk naar het ontwikkelen van de beste materialen zodat je kan leven in en genieten van jouw tuin.

STIGA is opgericht in 1934. Ondertussen hebben ze dus al meer dan 80 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve consumentenproducten. Vandaag de dag is STIGA uitgegroeid tot een bekend merk met een ruim assortiment wat bestaat uit onder andere grasmaaiers, robotmaaiers, frontmaaiers, grastrimmers, bosmaaiers, kantenmaaiers, bladblazers, heggenscharen, kettingzagen en nog veel meer! Vasthoudend aan de traditie en het veeleisende noordelijke klimaat in het land van herkomst pakken alle producten uit met een hoogwaardige kwaliteit en uitstekende prestaties. Een STIGA product is dan ook een aankoop waar je lange tijd mee vooruit kan!

Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider met kwalitatieve en innovatieve tuinmachines. Maar STIGA staat niet stil en kijkt verder. Focussend op de toekomst ontwikkelen ze nieuwe technologieën die moeten zorgen voor meer comfort, een lagere impact op het milieu en nog hogere prestaties. Doordat ze zowel gereedschap op accu of benzine aanbieden evenals elektrisch gereedschap vindt iedere tuinier iets wat bij hem of haar past.

Ben je dus opzoek naar een hoogwaardig kwaliteitsproduct wat jou door zijn uitstekende prestaties laat genieten van jouw tuin? Kies dan voor STIGA !

Filter