Het Spaanse SIMA, Sociedad Industrial de Maquinaria Andaluza, S.A. is in 1970 opgericht en is sinds die tijd doorgegroeid naar een serieus merk met een totale productieoppervlakte van 27.000 m2.

Het gehele productieproces omvat dan ook complexe productieprocessen zoals metaalbewerking d.m.v. volledig robotgestuurde lasers, oppervlaktebehandeling & spuitwerk, productie van elektrische onderdelen en de assemblage en het verpakken van gebruiksklare producten.

Marktleider

SIMA is in Spanje marktleider op het gebied van lichte machines voor de bouwsector en de op twee na grootste leverancier in Europa.
SIMA heeft een reputatie opgebouwd als internationaal merk en is inmiddels in 77 landen actief en is druk bezig hun marktaandeel verder te vergroten.

Waarom BJC Tools voor Sima kiest?

Sima is nog een relatief onbekend merk in Nederland maar hier gaat zeker verandering in komen. Wij zijn altijd op zoek naar merken welke vooruitstrevend zijn, topkwaliteit leveren en, wanneer er onverhoopt iets aan de hand is, hun kop niet in het zand steken.

Sima voldoet precies aan deze voorwaarden waardoor wij ons dan ook met trots Sima dealer mogen noemen.

Stofvrij werken?
We willen wel, maar waar blijven de oplossingen die echt aan de vraag voldoen?

BJC Tools verkoopt Sima Elite.
De ELITE- reeks is een (droog) tegelzaagmachine/snijplank die is ontworpen om bouwmaterialen van de bouwput in de woning ter plaatse te zagen. Uitgerust met een instelbaar stofafzuigsysteem met een efficiëntie van 95%.

Sneller, schoner & makkelijker
De machine heeft een maximale zaaglengte van wel 1230 mm. Het nieuwe systeem van precisieweggeleiding door middel van skids, zonder openingen, met zelfreinigend systeem, zonder onderhoud, hoeft na verloop van tijd en gebruik niet te worden ingevet of bijgesteld. Dankzij het lage gewicht, de kleine afmetingen, de handgrepen en wielen kun je de machine binnen in het huis vervoeren en probleemloos door deuren van 62 cm gaan. Met de inklapbare steunarmen kun je de stukken die aan beide zijden van de machine uitsteken ondersteunen zonder dat je speciale accessoires
Voor het zagen van marmer, graniet, leisteen, terrazzo, beton en geglazuurde tegels!

Filter

×