Posi-flex hét flexibele lengtemeetsysteem.

Posi-flex rollerbanen en lengtemeetsystemen zijn positioneersystemen met een flexibel karakter. Speciaal voor lengtemetingen bij productiemachines in de hout, metaal of kunststof verwerkingsindustrie.

De verschillende productgroepen van het Posi-flex bouwpakket kunnen naar wens samengesteld worden en altijd aangepast of uitgebreid worden. Er zijn een vijftal verschillende lengteaanslagen leverbaar in zowel een linkse als rechtse uitvoering die ieder hun eigen toepassing hebben en eenvoudig te bestellen zijn via onze website of showrooms.

De Posi-flex lengteaanslag schuift over een geanodiseerd aluminiumprofiel dat dienst doet als geleiding en houder van het 13 mm brede stalen afleeslint. Deze geleideprofielen zijn te bevestigen op de Posi-flex rollenbanen die kunnen worden voorzien van stalen of kunststof gelagerde looprollen of door middel van een montageset op een bestaande rollenbaan of machine.

Het systeem is zo veelzijdig toepasbaar en aanpasbaar dat diverse type lengteaanslagen door elkaar gebruikt kunnen worden. Daarnaast kan de verende lengteaanslag met een analoge lengte aflezing naar wens omgebouwd worden naar een digitale aanslag. Dit zorgt voor een preciezere aflezing tot op 0.1 mm nauwkeurig.

De Posi-flex rollenbanen kunnen aangepast worden op lengte, breedte en hoogte. Ook kunnen ze voorzien worden van diverse opties om bijvoorbeeld een gemakkelijke bevestiging mogelijk te maken aan een bewerkingsmachine. Of om bij een afkortzaag altijd een correcte lengtemeting uit te voeren als zaagaanslag

Filter

×