Plymovent vindt de lucht die jij inademt belangrijk

Plymovent
Plymovent biedt producten, systemen en diensten aan voor schone lucht in jouw werkomgeving, waar ook ter wereld.

Ze zijn een wereldwijd toonaangevend leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden wij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. Onze producten dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.

Plymovent is een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden wij oplossingen die uitlaatgassen uit voertuigen afvangen en verwijderen. Onze producten dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.

Schone lucht op het werk

Schone lucht is iets wat de meesten van ons vanzelfsprekend vinden. Wij niet! Op elke werkplek kunnen zichtbare en onzichtbare vervuilers, zoals lasrook, olienevel, voertuigemissies en stof, de gezondheid van mensen bedreigen. Gelukkig begint men steeds meer in te zien dat een goede kwaliteit van de binnenlucht belangrijk is. Plymovent wil een schone, veilige en gezonde werkomgeving voor zijn klanten creëren.

“Plymovent koestert de lucht die je inademt. Ze bieden producten, systemen en diensten die op het werk voor schone lucht zorgen, overal ter wereld. Wij respecteren het milieu en wij leveren hoogwaardige producten. Onze jarenlange ervaring en klantgerichtheid stellen ons in staat om exact dié oplossingen te leveren die je nodig hebt.”

Filter

×