Hultafors Group, die in elk opzicht een partner is om op te vertrouwen, bestaat uit de merken Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear, Dunderdon, Toe Guard, Hellberg Safety en Johnson Level. Samen vormen ze een unieke productfamilie voor professionele vakmensen.

Hultafors Group biedt een portfolio van toonaangevende merken die professionele gebruikers het hoogst haalbare bieden op het gebied van veiligheid, bescherming en algehele efficiëntie.

Elk van deze merken draagt bij met kennis en inzicht in de uitdagingen die professionele gebruikers elke dag ervaren. In combinatie met gedeelde passie om professionele gebruikers aan kop te houden, kunnen we voldoen aan de verwachtingen en deze zelfs overtreffen en producten en diensten leveren die de werkdag veiliger, gemakkelijker en productiever maken.

Ze zijn vertegenwoordigd op alle grote markten in Europa en hebben eigen verkoopkantoren op de belangrijkste markten. De groep is eigendom van Investment Latour AB en het hoofdkantoor is gevestigd in Hultafors, net buiten Göteborg in Zweden.

Filter

×