Bobcat

Het beroemde merk, vanaf het moment dat zij die naam in 1962 voor het eerst gebruikten, is synoniem voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Sterke, veelzijdige, wendbare apparatuur, met een in de praktijk bewezen betrouwbaarheid, heeft niet voor niets de bijnaam “One Tough Animal” gekregen. Bobcat Company blijft zich volledig inzetten om de beste compacte apparatuur in de markt te leveren. Hun oorsprong ligt in het hartje van Noord-Dakota, waar ze in 1947 zijn begonnen, en ze zijn de grootste fabrikant van deze staat, met drie fabrieken in Noord-Dakota. Wereldwijd hebben ze fabrieken in Frankrijk, Tsjechië en China.

Bobcat Company is marktleider in design, fabricage, marketing en distributie van compacte apparatuur voor bouw, verhuur, groenvoorziening, landbouw, landschapsonderhoud, overheden, nutsbedrijven, industrie en mijnbouw. Ze streven ernaar onze klanten in staat te stellen om hun taken efficiënter en effectiever te volbrengen.

Bobcat is een bedrijf van Doosan. Doosan is een wereldleider in bouwmaterieel, stroom- & wateroplossingen, motoren en techniek die met trots al meer dan een eeuw ten dienste staat van klanten en gemeenschappen.

Filter

×