Over Big foot

Big Foot Tools is geen doorsnee, alledaags gereedschapsbedrijf, en evenmin de man die het bedrijf en deze – vrij letterlijk – geavanceerde gereedschappen voor ogen had.

Robert Hutchings werkte bijna drie decennia als lijstenmaker en timmerman, en het was vanwege deze jaren van on-the-job werkervaring dat hij besloot door een groter blad toe te voegen aan zijn 7-1/4″ SKILSAW®, hij kon zagen 4 x 4s in één keer in plaats van twee.

Hoewel we er trots op zijn unieke, duurzame gereedschappen tegen betaalbare prijzen aan te bieden, beschouwen we bij Big Foot Tools elk Big Foot-product als werk in uitvoering. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar manieren om gereedschappen sterker, sterker en lichter te maken.

In de kern blijft Big Foot Tools echter een down-home bedrijf dat is opgericht en gerund door mensen die de timmerindustrie kennen, omdat we in de branche hebben gewerkt. Ook wij verdienden ooit onze kost als timmerlieden en lijstenmakers, en onze unieke gereedschapsontwerpen weerspiegelen de meest efficiënte, stabiele, duurzame en veilige ontwerpen waar dan ook. WIJ nemen immers geen gereedschap van mindere kwaliteit mee naar onze eigen werklocaties.

Zeker, we beschouwen onszelf als het soort ouderwetse kwaliteitsgereedschapmaker die je gewoon niet in de grote kistenwinkels vindt, en voor ons is dat geen slechte zaak. Uitstekende klantenservice en gereedschappen van onverslaanbare kwaliteit zijn altijd onze topprioriteit geweest – en dat zal altijd zo blijven.

Filter

×