AMBROGIO ROBOT – Automatische grasmaaier
Geniet van de SMART Garden – Ambrogio-robot is de perfecte bondgenoot om elke dag elk type tuin te beheren: van kleine residentiële tuinen, eenvoudig en complex, tot grote tuinen.

EENVOUDIG & ECO-VRIENDELIJK
Het is stil en milieuvriendelijk, met eenvoudig en intuïtief beheer. De mulchfunctie zorgt voor het behoud van een gezond en weelderig gazon dat minder kunstmest nodig heeft, en het is niet nodig om het gras te verwijderen.

HOGE PRESTATIES & MAXIMALE PRECISIE
Ambrogio kan gemakkelijk de moeilijkste hellingen aan, tot 55% voor het L85 Elite-model. De roestvrijstalen messen zorgen voor nauwkeurig maaien op elk type grasoppervlak

AUTONOOM & EFFICIËNT
Ambrogio hoeft niet te werken voor herhaalde continue cycli gedurende de dag en nacht. De krachtige batterijen en zorgvuldige programmering zorgen ervoor dat Ambrogio de hele nacht en een deel van de dag kan rusten (of vice versa, afhankelijk van de behoeften van de eigenaar).

SLIM & GEBRUIKERSVRIENDELIJK
Ambrogio kan in elke situatie en weersomstandigheid werken. De regensensoren, die op elk moment kunnen worden uitgeschakeld, brengen de robot in geval van regen terug naar het laadstation, waardoor de kwaliteit van het gras behouden blijft.

Filter